De beste tuincentra van Nederland

Op zoek naar een geweldige plek om planten en tuinbenodigdheden te kopen in Nederland? Zoek dan niet verder dan een van deze vijf geweldige tuincentra!

Tuincentrum Aalsmeer
Aalsmeer is een grote stad in de provincie Noord-Holland, ongeveer 20 kilometer ten zuidwesten van Amsterdam. De stad is de thuisbasis van ‘s werelds grootste bloemenveiling, die dagelijks plaatsvindt bij Royal FloraHolland. Als u op zoek bent naar een botanisch paradijs, dan is Tuincentrum Aalsmeer de plek voor u! Met meer dan 10.000 vierkante meter heeft dit tuincentrum voor ieder wat wils. Ze hebben een uitgebreide selectie planten, waaronder zowel zeldzame als gewone soorten. Ze hebben ook een breed scala aan tuinbenodigdheden, van gereedschap tot potgrond. En als je hulp nodig hebt om te beginnen, bieden ze workshops over alles van het kiezen van de juiste planten voor je tuin tot het planten en verzorgen ervan

Tuincentrum De Oosteinde
De Oosteinde ligt in het dorp Oostzaan, ongeveer 10 kilometer ten noorden van Amsterdam. Dit tuincentrum is veel kleiner dan Tuincentrum Aalsmeer, maar biedt een meer persoonlijke benadering. Het personeel is ongelooflijk deskundig en helpt u graag met al uw tuinvragen. Ze hebben een grote selectie planten, waaronder veel planten die in Nederland voorkomen. En hun prijzen zijn heel redelijk. Als u op zoek bent naar een gezellige plek om te winkelen voor planten en tuinbenodigdheden, is De Oosteinde zeker een bezoek waard.

Tuincentrum Hoveniers
Hoveniers ligt in de stad Utrecht, ongeveer 30 kilometer ten zuidoosten van Amsterdam. Dit tuincentrum is gespecialiseerd in landschapsontwerp en -aanleg. Ze bieden een breed scala aan diensten, van het ontwerpen en aanleggen van tuinen tot het onderhouden ervan. Ze hebben ook een winkel waar u planten, aardewerk, gereedschap en andere tuinbenodigdheden kunt kopen. Als u op zoek bent naar professionele hulp bij uw tuin, dan bent u bij Hoveniers aan het juiste adres.

Tuincentrum Kromwijk
Kromwijk ligt in het stadje Baarn, ongeveer 40 kilometer ten zuidoosten van Amsterdam. Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1883 en is daarmee een van de oudste tuincentra van Nederland. Ze hebben een ruime keuze aan planten, evenals een professioneel team van landschapsontwerpers die u kunnen helpen de perfecte tuin voor uw huis of bedrijf te creëren.

Tuincentrum Bomenhoeve
Bomenhoeve ligt in het dorp Lisse, ongeveer 50 kilometer ten zuidwesten van Amsterdam. Dit tuincentrum staat bekend om zijn uitgebreide selectie bomen en struiken. Ze hebben ook een breed scala aan andere planten, evenals aardewerk, gereedschap en andere tuinbenodigdheden. Als je op zoek bent naar een goede plek om bomen en struiken te kopen, dan is de Bomenhoeve zeker de moeite waard.

Dit zijn vijf geweldige tuincentra die zeker een bezoek waard zijn als je op zoek bent naar planten of tuinbenodigdheden in Nederland. Elk centrum biedt iets unieks, dus ga ze zeker allemaal bekijken!

Blogs

Breng jouw tuindromen tot leven met Postmus

Lees verder

Je tuinmeubelen knutselen met rotan vlechtmaterialen

Lees verder

Hoe de perfecte bloembollen te planten

Lees verder